COEF nieuwe kledingpartner van de N.E.C. selectie

Gepubliceerd op: 06 april 2017

N.E.C. en COEF hebben overeenstemming bereikt over een driejarige samenwerking. Vanaf komend seizoen worden de selectiespelers van N.E.C. gekleed door COEF. 

COEF is een echt Nijmeegs bedrijf met een tweetal fascinerende concepten in de binnenstad van Nijmegen en sinds kort ook in Arnhem. In de Van Welderenstraat is de Coef Conceptstore gevestigd, een unieke combinatie van vooruitstrevende topkappers, sneakers, fashionshoes en lifestyle artikelen. Coef Lifestyle for men bevindt zich in de Ziekerstraat, dit totaalconcept voor mannen vertaalt de trends in een uitgekiende, stijlvolle collectie van kleding, schoenen en accessoires.

Algemeen Directeur, Coen Burgers, is trots om de spelers van N.E.C. de komende seizoen te kleden in een mix van Italiaans, Frans en Scandinavisch casual outfit met luxe sneakers eronder, iets wat prima gecombineerd kan worden met een mooie blazer. “Naast het feit dat ik al jaren N.E.C. supporter ben en spelers graag bij ons in de winkel komen, is dit ook de volgende stap in de ontwikkeling van COEF’. 

Algemeen Directeur Bart van Ingen toonde zich na de ondertekening bijzonder tevreden. “Wij zijn er trots op dat we met COEF een mooi bedrijf, dat wordt gerund door een echte Nijmeegse ondernemer, mogen verwelkomen als Official partner bij onze club. Naast dit partnership hebben we een plan gemaakt om de doelstellingen van COEF in de komende jaren te realiseren”. 

Benieuwd naar verschillende artikelen van COEF? Bezoek een van de winkels of via www.coef.nl