Golfen en netwerken op de mooie BurgGolf banen voor het goede doel

Gepubliceerd op: 16 maart 2017

Fonds Gehandicaptensport organiseert samen met maatschappelijk partner BurgGolf 6 Charity golfdagen. Samen staan zij als één team achter sporters met een handicap.

In Nederland zijn er 1.7 miljoen mensen met een handicap die extra ondersteuning nodig hebben om te kunnen sporten. Fonds Gehandicaptensport zet zich samen met haar partners in om sporten voor iedereen met een handicap structureel mogelijk de maken. De opbrengst van de Charity Golfdagen zal dan ook ten goede komen aan lokale sportverenigingen die gaan starten met gehandicaptensport of die het bestaande aanbod willen uitbreiden.

Charity Golfdagen: De opbrengst komt ten goede aan Fonds Gehandicaptensport

  • BurgGolf Veldhoven: maandag 24 april 2017
  • BurgGolf Zoetermeer: maandag 15 mei 2017
  • BurgGolf Purmerend: maandag 26 juni 2017
  • BurgGolf St. Nicolaasga: maandag 17 juli 2017
  • BurgGolf Wijchen: maandag 21 augustus 2017
  • BurgGolf ‘s-Hertogenbosch: maandag 4 september 2017

BurgGolf en Fonds Gehandicaptensport nodigen bedrijven/golfers van harte uit om deel te nemen met één of meerdere flights aan de Charity golfdagen en zo de sporters met een handicap te ondersteunen. Meer informatie kun je vinden op: http://www.fondsgehandicaptensport.nl/burggolf

Voor vragen kun je contact opnemen met Maaike Hooghiemstra. T: 06-22176350 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.