N.E.C. en Bubbles! slaan handen ineen

Gepubliceerd op: 05 juli 2018

N.E.C. heeft een partnership gesloten met Bubbles!. De organisaties zijn een contract voor drie jaar overeengekomen, welke in is gegaan op 1 juli. Bubbles! zal gedurende deze periode de Nijmeegse club van alle sanitaire voorzieningen binnen het hoofdgebouw en in de grachten van de Goffert voorzien.

Bubbles! onderscheidt zich door haar hoge serviceniveau, een zeer compleet assortiment en bevlogen medewerkers met een oplossingsgerichte blik. Met jarenlange ervaring op het gebied van hygiëneservice levert het bedrijf dan ook aan veel verschillende partijen, van slagerijen tot evenementen en van horeca tot scholen. Daarnaast is het mogelijk om geheel vrijblijvend een gesprek aan te gaan met Bubbles!, waarbij zij gepassioneerd vertellen welke drijfveren zij hebben en welke mogelijkheden dat voor u biedt.

Patrick Hendrix, directeur van Bubbles! Hygiëne service over de samenwerking: “Wij zijn trots dat we onze lijn de komende drie jaar in de Goffert mogen presenteren. Het afgelopen jaar hebben we de kracht van de club en de OSRN goed leren kennen. We hopen middels deze samenwerking weer nieuwe deuren te openen”.

Max Derks, Senior Sales Manager over de samenwerking met Bubbles!: “We hebben Patrick leren kennen als een partner die onze gasten continue wil voorzien van comfort en gemak. Naast de chique lijn die er de komende drie jaar komt te hangen heeft Patrick een duidelijke visie waar wij vanaf moment een gecharmeerd van waren. We kijken uit naar onze samenwerking en zijn er trots op dat Bubbles! ons de komende drie jaar gaat voorzien van alle sanitaire voorzieningen”.

Bron: NEC-Nijmegen.nl