N.E.C. presenteert nieuwe tenues met EnergieFlex en Ouwehand

Gepubliceerd op: 03 juli 2017

Vrijdag 30 juni maakte N.E.C. bekend met partners EnergieFlex en Ouwehands Dierenpark in zee te gaan op de nieuwe shirts voor het seizoen 2017-2018. Vandaag, dinsdag 4 juli, werden de tenues met beide shirtsponsors officieel onthuld in  Pandasia.

Na openingswoorden van algemeen directeur van Ouwehand Robin de Lange en algemeen directeur van EnergieFlex Jaap Bakker nam technisch directeur Remco Oversier het woord. Hij benadrukte het belang van duurzaamheid op deze speciale dag. Duurzaamheid vanwege de karakters van beide zakelijke partners, maar ook zeker duurzaamheid in beleid bij N.E.C. de komende jaren. Oversier: “Natuurlijk hebben we een korte termijn-plan, namelijk zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie. Maar we gaan ook aan de slag met de lange termijn: financieel gezond blijven, een sterke basis bouwen in de eerste selectie met vooral Nederlandse of Nederlandstalige jongens met een Nijmeegs smoelwerk, herkenbaar voor onze achterban.”

Vervolgens betraden component uit eigen opleiding Mex Bakker en nieuweling Kevin Jansen het podium, gehuld in de nieuwe thuistenues mét nieuwe bedrukking. Met een krabbel onder de overeenkomsten werd het partnerschap ook officieel bezegeld.

Wachten op de panda’s

Daarna begaven genodigden en pers zich naar buiten, naar het verblijf van reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen. De twee panda’s besloten eerst nog even binnen te blijven, maar na een half uur besloot één van de panda’s niet langer te willen wachten op zijn bamboemaaltijd wat het plaatje toch compleet maakte.

Bron: NEC-Nijmegen.nl | Fotografie: Broer van den Boom