Select 4U BV hoofdsponsor van landskampioen Nijmegen Devils

Gepubliceerd op: 01 augustus 2019

Select4u B.V. uitzendgroep uit Cuijk heeft zich voor het komende jaar als hoofdsponsor verbonden aan de regerend landskampioen ijshockey, de Nijmegen Devils. De club neemt daardoor het komende seizoen deel aan de competitie onder de naam: Select 4-U Nijmegen Devils.

Select4u BV is onderdeel van de Uitzendgroep uit Cuijk, dat met drie bedrijven al betrokken was bij het Nijmeegse topijshockey. Ook is Select4Ubv zeer nauw verbonden met wijlen Eef Gerritsen Sr, die zou ongetwijfeld trots zijn geweest op deze stap van de Uitzendgroep Cuijk .

Voor het nieuwe seizoen wordt de reeds bestaande samenwerking versterkt. “Nijmegen Devils heeft een geweldig seizoen achter de rug met het landskampioenschap en de nationale beker. Dit is het ideale moment om in te stappen als hoofdsponsor en te werken aan onze naamsbekendheid”, zo licht de directie van Uitzendgroep Cuijk de overeenkomst toe.

Select4u B.V. is al geruime tijd actief als intermediair voor personeel. Het bedrijf bemiddelt in heel Nederland, maar ook elders in Europa. Daarnaast biedt Select4u een breed aanbod aan personeelsdiensten, waaronder werving en selectie. Onze specialisatie gebieden zijn Solar techniek, bouw, metaal en technische industrie .

Door het vergroten van de naamsbekendheid wil Select4U B.V. meer Nederlandse werknemers aantrekken.

Nijmegen Devils-captain Levi Houkes krijgt daarbij als boegbeeld én woordvoerder van Select4u B.V. een belangrijke rol en ondertekende als aandeelhouder van Select4u B.V., in aanwezigheid van voorzitter Joop Vullers, de 1-jarige sponsorovereenkomst.

Commercieel manager Hans Cleijne van Nijmegen Devils is blij met de komst van Select4U B.V. als hoofdsponsor:

“Dit is voor zowel Devils als Select4u B.V. een mooie stap. We hebben de Uitzendgroep Cuijk de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare partner van het Nijmeegse ijshockey. Als hoofdsponsor biedt Select4u B.V. ons nu extra zekerheid en samen gaan we werken aan hun naamsbekendheid. Select4U B.V. Nijmegen”.

De club opent het officiële seizoen met de wedstrijd om de Ron Bertelingschaal, deze wordt op 21 september gespeeld in en tegen Den Haag. Op 6 september zal de club al in Triavium aantreden tegen de Hammer Eisbären. Het weekend daarna, op zaterdag 14 september, zal Triavium bol staan van activiteiten in verband met het 50-jarige bestaan. Voorafgaande aan de wedstrijd Select 4u BV Nijmegen Devils tegen Dinslaken Kobras, aanvang 17:30 uur zal er een All Star wedstrijd plaatsvinden tussen oud-gedienden in de 50-jarige historie van ijshockey in Nijmegen.