The Gym Society komt naar Nijmegen! Fitness op maat in 45 minuten

Gepubliceerd op: 03 maart 2017

The Gym Society is een nieuw fitnessconcept die haar eerste studio opent in Nijmegen op 6 maart, aan het Hertogplein 6. The Gym Society is een boutique gym waarin personal coaching wordt gecombineerd met hoogwaardige apparatuur. In minder dan 45 minuten doe je een effectieve workout. Maandag 6 maart om 08.30 uur komt wethouder Ben van Hees van de gemeente Nijmegen het lintje doorknippen om The Gym Society officieel te openen. 

Geen traditionele sportschool

Het ontwikkelen van een sportconcept is vandaag de dag niet speciaal meer. Op de meeste plekken is tegenwoordig wel een sportschool te vinden. Dit zegt echter niks over de toegankelijkheid van fitness in Nederland want veel mensen voelen zich niet thuis in de huidige sportscholen. Om hier verandering in te brengen, heeft The Gym Society een concept ontwikkeld met servicegerichte bewegingscoaches, een persoonlijk ingerichte boutique gym en innovatieve trainingstoestellen. Het concept is onder andere gericht op drukke ondernemers en professionals. "Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om tijd vrij te maken in een al zo drukke agenda om te gaan sporten. Een bezoek aan onze studio neemt daarom maximaal 45 minuten in beslag, dat is goed te overzien" vertelt medeoprichter Nick Polman. "De studio is daarnaast erg stijlvol ingericht met een grote lounge om gelijkgestemden te kunnen ontmoeten."

Zitten is het nieuwe roken

We herkennen het waarschijnlijk allemaal; je beweegt te weinig en zit te veel in een verkeerde houding achter je bureau of in de auto. Langdurig zitten is slecht voor je gezondheid. Toch zie je dat het aantal uur dat men per dag zit alleen maar toeneemt. Dit komt onder andere door de constante ontwikkeling van nieuwe technologieën. Zo wordt er tegenwoordig overal wel een manier op bedacht om jou niet uit je stoel te hoeven laten opstaan. Op korte termijn kan dit schadelijk zijn voor gewrichten, botten en spieren. Op lange termijn veroorzaakt het chronische ziektes als diabetes type II en hart- en vaatziekten. Hier worden mensen niet graag mee geconfronteerd, maar daardoor weten ze vaak ook niet dat het vrij eenvoudig tegengegaan kan worden.

Fitness op maat in 45 minuten

The Gym Society combineert krachttraining met een flexibiliteitstraining – in maximaal 45 minuten per sessie. Dit vergroot de spierkracht en verbetert de mobiliteit. Dit zorgt voor een betere houding, meer kracht en het verbetert de algehele gezondheid.

The Gym Society biedt verschillende trainingsprogramma’s afgestemd op de persoonlijke doelen van de leden. De bewegingscoaches helpen om de juiste keuze te maken uit de verschillende programma’s: atletiek, spieropbouw, figuurtraining, afvallen, revalidatie en algemene fitness. Bij The Gym Society doe je niet zomaar iets, alle programma’s worden ontwikkeld op basis van de nieuwste sportwetenschappelijke inzichten.

Een boutique gym met de begeleiding die je verdient

The Gym Society biedt service tot in de kleinste details aan degenen die hun gezondheid belangrijk vinden en die samen met de professionele bewegingscoaches willen werken aan een sterker en gezonder lichaam. De Gym Society biedt de begeleiding van een personal coach in een boutique studio met gebruik van geavanceerde smart trainingstoestellen. De smart toestellen geven directe feedback via een touch screendisplay en helpen om continue je prestaties te verbeteren.

The Gym Society opent op 6 maart haar studio maar je kunt nu al een afspraak maken op www.thegymsociety.nl of bellen naar 024 – 820 0205.  Er is een speciale openingsaanbieding; de eerste 100 leden ontvangen 50% korting op de begeleidingskosten.