BurgGolf Golfclub De Berendonck – Wijchen: ‘We houden onze gasten vitaal en gezond‘

Gepubliceerd op: 06 april 2020 | Artikel uit Nijmegen Business editie 02 - 2020

Helaas kunnen we momenteel niet de greens op. Normaliter zou het nu hét ideale moment zijn om te gaan golfen. We hebben iets om naar uit te kijken dus! Baanmanager Wim van Middelaar van BurgGolf Golfclub De Berendonck in Wijchen: “Het is één van de uitdagendste golfbanen in de regio. Bovendien heeft golfen een positief effect op je gezondheid en vitaliteit.” Deelnemers aan de Arnhem & Nijmegen Business Golfcompetitie gaan het meemaken op woensdag 8 juli. 

Golfclub De Berendonck in Wijchen is één van de zes BurgGolf-locaties in Nederland. Wim vertelt: “We hebben een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes PAR-3 golfbaan, waar je ook zonder baanpermissie van harte welkom bent. Verder bieden we een Driving Range en golfclinics onder begeleiding van twee PGA golfprofessionals. Zelfs een potje footgolf is mogelijk.” 

Evenementen 

Naast de sportieve mogelijkheden gebeurt er nog veel meer rondom deze club. Denk aan modeshows in de openlucht, bedrijfspresentaties, in- en outdoor trainingen, vergaderingen, teambuildingactiviteiten, personeels- en familiefeesten en bruiloften. Wim: “Onze doelgroep is heel breed, van particulier tot zakelijk. Aangezien we hier de ruimte, alle faciliteiten en een toegewijd team hebben, kunnen we alle kanten op qua evenementen. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid.” 

“ We hebben hier de ruimte, alle faciliteiten en een toegewijd team.” 

Mooie menukaart

Restaurant Magnolia’s is het hele jaar geopend voor iedereen, van wandelaars en fietsers tot zakelijke gasten. “We hebben alles in eigen beheer. Er is een mooie menukaart voor lunch, borrel en diner, een Big Green Egg voor een finishing touch op de barbecue en slow cooking. Graag denken we mee om elke activiteit compleet te maken met goed eten en drinken. Per gerecht uitgeserveerd aan tafel, een sharing dinner, walking dinner, fingerfood of een combinatie: we passen ons aan naar wat de gast wenst.”

Omgeving 

De Berendonck is een natuur- en recreatiegebied met volop bos en water. Er wordt hier veel gewandeld en gefietst. Op de golfbaan kijk je uit op al dit moois. Bij één van de holes is zelfs een familie bevers bezig om een burcht te bouwen. De omgeving trekt veel ondernemers aan, vertelt Wim. “Je kunt even de rust opzoeken in de pauze van een vergadering. Ook buiten vergaderen behoort tot de mogelijkheden. En in het voorjaar is ons grote terras met uitzicht op de baan een geliefde plek.” 

Businesslidmaatschap

Voor ondernemers heeft de golfclub een aantrekkelijk businesslidmaatschap. Wie hiervoor kiest, mag golfen op alle zes banen in het land. Verder kun je deelnemen aan verschillende (landelijke) netwerkevents en masterclasses en mag je gebruik maken van de vergaderfaciliteiten. 

Gezondheidsvoordelen

Twijfel je nog om mee te doen aan de golfcompetitie van Arnhem & Nijmegen Business? Denk dan eens aan de gezondheidsvoordelen. Wim: “Golfen is een van de beste sporten om calorieën te verbranden. Doen we dit buiten, in een natuurlijke, groene omgeving, dan heeft dat nog een extra positief effect op onze vitaliteit. In het groen ontspannen we namelijk makkelijker, voelen we ons prettiger en komen we tot rust. 

Golfclub de Berendonck is dus de ideale omgeving om te sporten, beslissen, vieren, promoten, netwerken, opleiden en ontspannen.”  

Meer weten? Kijk op www.burggolf.nl/golfbanen/de-berendonck-wijchen