Golfen op Het Rijk van Nijmegen: ‘Een lifestyle voor iedereen’

Gepubliceerd op: 02 augustus 2018 | Artikel uit Nijmegen Business editie 05 - 2018

Genieten en tegelijkertijd gezond bezig zijn. De golfsport heeft het als geen ander in zich. Op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen weten ze dat maar al te goed.

Golf gezond? Zeker wel. Ga maar na, wie 18 holes golf speelt, loopt al snel 10 kilometer. En dat niet alleen, door de golfswing houd je ook je spieren en gewrichten soepel. “Daarbij kun je golf van heel jong tot op hoge leeftijd spelen”, zegt Sheila Evers, adjunct-directeur van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. “Onze leden zijn tussen de 5 en 90 jaar jong. Golf is bij uitstek een sport die je -ongeacht het niveau- samen met vrienden, partner en/of kinderen kunt beoefenen.”

De golfbaan in Groesbeek staat onder golfers niet alleen bekend om haar schitterende vergezichten en goed onderhouden holes. Ook qua gastvrijheid en horeca staat de club hoog aangeschreven. Wie na het golfen wil nagenieten kan dat doen op een van de terrassen van de golfclub, of in het sfeervolle clubhuis. “Ook gasten die niet golfen zijn van harte welkom. Onze gasten een plezierige dag bezorgen, dat is wat we willen. Onze slogan is niet voor niets ‘Voel je de koning te Rijk’”. 

Meer weten?

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.golfenophetrijk.nl/nijmegen
024 397 66 44

Maak kennis met golf: 10 golflessen voor € 99,-.