In een ongedwongen sfeer zaken, sport en plezier combineren

Gepubliceerd op: 07 juni 2018 | Artikel uit Nijmegen Business editie 04 - 2018

Bijna elke golfer uit de omgeving Nijmegen heeft wel eens op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen gespeeld. En er zijn er maar weinig die niet onder de indruk naar huis zijn gegaan. Of dat nou lag aan de keuze uit 45 holes, het gevarieerde landschap, de gastvrijheid, of een combinatie van dit alles.

Bedrijfslidmaatschap

Een ideale baan om bedrijfslid te worden, stelt Sheila Evers, adjunct-directeur. “Met 110 bedrijfsleden is het een uitstekende manier om de contacten met andere ondernemers uit te bouwen,” vertelt ze. Sebastiaan Meijers van internetbureau Adecon uit Beneden-Leeuwen, kan dat beamen. “Ik ben sinds anderhalf jaar bedrijfslid en bij de businessclub kan ik mijn hobby combineren met zakelijk netwerken. Daarbij gaat het mij niet zozeer om rechtstreeks business te genereren. Ik vind het vooral belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen waarop je terug kunt vallen als je zelf op zoekt bent naar betrouwbare leveranciers. Dat lukt beter als ik vier uur met ze golf, dan wanneer ik alleen aan de bar een biertje met ze drink en een kaartje uitwissel.”

Wedstrijden

“We organiseren tien wedstrijden, naast zes 9 holes wedstrijden met de leden onderling ook vier 18 holes wedstrijden. Daar mag je een introducee mee naartoe nemen die met jou in de flight speelt,” legt Sheila uit. Een ander voordeel is dat men naast inloop op de ledenbaan ook van tevoren een starttijd kan reserveren. “Daardoor is het zo goed als altijd mogelijk om te spelen,” aldus Sheila.

‘Je leert mensen beter kennen als je vier uur met ze golft’

Pakket op maat

Hoe een bedrijfslidmaatschap eruit ziet is maatwerk met greenfee’s of een all course pakket met de andere banen van Het Rijk; Nunspeet, Margraten en Sybrook. Daarnaast worden er groepslessen gehouden. “Ideaal om je niveau te verbeteren en elkaar in een ongedwongen sfeer te leren kennen,” zegt Sheila. Dat is Meijers met haar eens. “Je leert elkaar beter kennen tijdens de lessen, het wordt een soort zakelijke vriendschap.” 

Probeer het bedrijfslidmaatschap:

3 maanden voor € 499,-

  • Onbeperkt speelrecht Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
  • Deelname aan 3 golfwedstrijden met de businessclub
  • 2 x 18 holes Greenfee voucher om gasten te introduceren

Meer info: www.golfenophetrijk.nl/nijmegen