Ondernemen is topsport! Check je fitheid bij Result Care in Molenhoek

Gepubliceerd op: 07 februari 2017 | Artikel uit Nijmegen Business editie 01 - 2017

“Zestig procent van wat er misgaat in je lichaam voel je niet. De gevolgen van een verkeerde houding of een verkeerde beweging zijn niet altijd meteen merkbaar. Wat bij kleine pijntjes begint, mondt uit tot erger als je er niet op tijd bij bent. Een regelmatige controle van je lichaam kan je een langdurig hersteltraject besparen.”

De drukke levens van ondernemers vergen veel van lichaam en geest. Remco van der Veen ondervindt dit zelf als commercieel directeur van Result Care. In deze allround healthcare kliniek helpt een gespecialiseerd team lichaamsklachten te verhelpen en te voorkomen. “Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zeker als ondernemer. Je bent druk in de weer, maakt lange dagen en bent gefocust aan het werk: het is net topsport. En als een echte topsporter moet je zorgen dat je lichaam pijnvrij en fit is om optimale prestaties te kunnen leveren.”

Remco ervaart zelf de voordelen van regelmatige controlebehandelingen. “Als het bij mij een beetje vastzit in mijn nek, omdat ik te lang in een slechte positie achter mijn computer heb gezeten of verkeerd heb geslapen, heb ik de luxe om me te laten behandelen. Hierbij wordt er meteen gekeken of er nog ongewenste spierspanning is, of dat er meer blokkades in mijn rug zitten. Ik merk dat ik na behandeling betere prestaties kan leveren in zowel de sportschool als achter mijn bureau. Ook als ik zelf het idee had dat er niks mis zat. “

Zijn vader Ron en moeder Mirande van der Veen starten de kliniek als chiro-practiepraktijk in 1991. Cliënten uit heel Nederland rijden naar Molenhoek voor zorg van buitengewone kwaliteit in deze prachtige praktijk. Het familiebedrijf groeit verder met een uitgebreide fysiotherapietak. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een team van meerdere chiropractors, fysiotherapeuten, trainers en ondersteunend personeel dat staat voor gezondheidszorg in breedste zin. Ook voor de geestelijke gezondheid is een NEO-therapeut beschikbaar. 

Result CareVanaf februari 2017 nemen Remco en zijn broer de praktijk volledig over. “Ik was drie jaar oud toen de eerste steen van mijn vaders praktijk werd gelegd en al op mijn zestiende fungeerde ik als zijn assistent. Mijn moeder was een echte bedrijfsleider en zorgde ervoor dat de praktijk zichtbaar was en dat de afspraken goed op orde waren. Ik heb goed mee kunnen kijken hoe zij al die jaren zijn gegroeid en die kennis is waardevol. Je moet elkaar respecteren, weten waar de kwaliteiten liggen en deze ook echt benutten.”

Voor mensen die gezondheid, fitheid en pijnvrij door het leven gaan belangrijk vinden, bieden wij tijdelijk een gratis screening aan. Een inzichtgevende afspraak waarbij ons team van professionals bekijkt wat er nodig is om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Geheel gratis en vrijblijvend voor lezers van Nijmegen Business. 

De gratis screening van Result Care is eenvoudig via de website in te plannen. Kijk voor meer informatie op www.resultcare.nl