×

Waarschuwing

Het formulier #21 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

RAN Business Ontmoet 2018 ‘trapt af’ in GelreDome: Duurzame verbinding in plaats van ‘snel scoren’

Gepubliceerd op: 05 april 2018

Dit jaar staat RAN Business Ontmoet in het teken van ‘Sport’, telkens gehouden op sportieve locaties. De aftrap was 19 maart in het GelreDome, het grootste theater van ons land en thuishaven van de voetbalclub Vitesse. Ook voor zakelijke ontmoetingen, personeelsfeesten en vergaderingen zijn hier legio mogelijkheden. Een van de vaste cateraars van het GelreDome is Buitenpoort Catering, zij verzorgden het event dit keer.

Samenwerking

Ber Pas, directeur van RAN Media, geeft aan dat het jaar 2017 in het teken stond van samenwerking met gemeentes. De gemeentes Arnhem, Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe werden bezocht en daar zijn mooie programma’s uit voortgekomen. “Dit jaar proberen we dat te evenaren, maar dan op het sportieve vlak”, aldus Ber. Hij vervolgt: “De volgende bijeenkomst is in Papendal, waar dit jaar het WK BMX plaatsvindt. Na de zomer komen we samen bij N.E.C. en nog wat later in het jaar bij de ijsbaan Triavium in Nijmegen, waar we een leuk winters programma neer gaan zetten en waar we een wedstrijd kunnen bijwonen van de ijshockyclub Ahoud Devils.”

Arnhem Europese Sportstad van 2018

Mark Debets, senior adviseur marketing en communicatie bij Sportbedrijf Arnhem, houdt zich bezig met een aantal innovatieve pilots. Sportbedrijf Arnhem was tot voor kort onderdeel van de Gemeente Arnhem, maar is nu een zelfstandige onderneming. Arnhem mag zich in 2018 de Europese Sportstad noemen, een titel die wordt toegekend door de European Capitals and Cities of Sport Federation (ACES Europe). Tijdens RAN Business Ontmoet wil Debets kijken hoe Arnhem deze prestigieuze titel in kan zetten om samen innovaties mogelijk te maken. In september is er bijvoorbeeld een hackathon: in kleine werkgroepjes worden creatieve oplossingen voor alledaagse problemen bedacht én uitgewerkt. Debets doet een directe oproep: heb je ideeën rond sport, benader hem vooral!

Duurzame verbinding 

Olivier Smit, nu zo’n zeven maanden commercieel directeur Vitesse, stelt drie vragen centraal: “waar staan we voor?”, “hoe digitaal zijn we?” en “hoe verbinden we ons met de regio nu het tijdperk van sponsoring voorbij is?”. Het antwoord op de laatste vraag moet gezocht worden in een toegevoegde waarde. Dat is namelijk duurzaam. RAN Business Ontmoet staat ook voor duurzame verbindingen.

Netwerken 

Na een indrukwekkende rondleiding door het GelreDome is er tijd voor netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door Buitenpoort Catering. Al bijna 33 jaar biedt Buitenpoort naast spijzen en dranken ook een ruime keuze aan meubilair voor de inrichting en de styling van events.

We heffen het glas op duurzame en innovatieve samenwerkingen! Ontmoeten we je volgende keer ook bij RAN Business Ontmoet?

RAN Business Ontmoet

Word lid!

Wil jij in 2018 op een ontspannende manier in contact komen met ondernemers uit de regio Arnhem - Nijmegen? Word dan lid van RAN Business Ontmoet. Met een bedrijfslidmaat-schap mag je met 4 collega’s komen en met een persoonlijk lidmaatschap kom je op per-soonlijke titel. Het volledige programma en alle 'sportieve' locaties van 2018 zijn te vinden op onze website.

Aanmelden kan via www.ran-business.nl
Benieuwd wie lid is? Kijk op www.ran-business.nl/leden

Quotes: 

Elvira den Hertog - Sanders Fritom Logistics
“Het is entertaining, leerzaam en je ontmoet heel veel mensen uit de regio. Het is altijd een win-winsituatie.”

Eefje Ederveen - Joossen Ontwerpstudio
“Ik vond een bezoekje achter de schermen in het Vitesse stadion erg leerzaam en leuk. Een spontane en sociale manier om elkaar in een bijzondere setting te ontmoeten.”

Paul Janssen - Business Lease Nederland
“Ik ben er nu voor de vierde keer bij en het leuke van deze netwerkbijeenkomsten is dat het altijd enorm informeel is. Er zijn ook altijd raakvlakken met iemand die naast je staat.”

Chris Perk - Combine-ICT
“Het was een geslaagde bijeenkomst, ik heb weer interessante contacten kunnen leggen en de rondleiding door de catacomben van Vitesse was ook bijzonder leuk.”

Waarschijnlijk vind je onderstaande artikelen ook interessant