×

Waarschuwing

Het formulier #21 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Sportieve vibe bij RAN Business Ontmoet op Papendal

Gepubliceerd op: 07 mei 2018

In de stralende zon werd er tijdens de jongste editie van RAN Business Ontmoet genetwerkt, gelachen, gedronken, bijgepraat en… gefietst. De ondernemers werkten zich niet zelf in het zweet, maar lieten dat over aan de deelnemers van BMX World Cup 2018. Het spectaculaire uitzicht hierop én de sportieve vibe van Papendal gaven deze bijeenkomst extra glans. 

Het terrein van Papendal staat het eerste weekend van mei volledig in het teken van BMX. Naast het WK BMX is er ook het BMX-festival Framed. Samen met de zon zorgt dit voor een bijzonder ontspannen sfeer in het VIP-paviljoen. Ber Pas, directeur van RAN Media: “Dit jaar staat voor RAN Business Ontmoet in het teken van sport. We worden vandaag rondgeleid in de sportieve omgeving van Papendal, waarna we met een hapje en een drankje kunnen genieten van de BMX World Cup.” 

Innovatie

Drie gidsen laten de ondernemers het omvangrijke Papendal-terrein zien. Ze vertellen over de geschiedenis van de campus en laten diverse faciliteiten zien, waaronder het Sport- en Onderwijsgebouw, het Sport- en Innovatie Centrum en de Arnhemhal. Op Papendal gebeurt veel innovatiefs. Ze doen er onderzoek naar omgevingsfactoren, meten prestaties van sporters en verdiepen zich in gezonde voeding. We vangen een glimp op van een aantal volleybalsters en rolstoelbasketballers. Tot slot betreden we de magische sprintbaan, de ‘thuisbasis’ van topatlete Dafne Schippers. 

Napraten

Na de rondleiding is het tijd voor een welverdiend drankje in het VIP-paviljoen. Terwijl de fietscrossers zich uitleven op de BMX-baan, praten de ondernemers nog wat na en leggen ze nieuwe contacten. Netwerken is tenslotte ook topsport. 

‘Netwerken in het hart van de Nederlandse topsport’  

Joan Berings – Joan Berings Trainingen & Consultancy
“Dit is mijn derde keer bij RAN Business Ontmoet. De sfeer is gemoedelijk en het is leuk dat er zowel mensen uit de regio Arnhem als Nijmegen zijn. Het heeft bovendien een laagdrempelige insteek om zaken te doen.” 

Wouter van den Berg – Intergarde
“Ik ben ruim een jaar lid en het bevalt goed. Ik vind de diversiteit prettig, je bent actief bezig en staat niet alleen te praten. Het Openluchtmuseum vond ik erg interessant, maar dit bezoek aan Papendal is ook de moeite waard. Er komt een heel divers publiek.” 

Theo Kersten – UTS Verkroost 
“Onze directeur gaat regelmatig, maar dit is mijn eerste keer bij RAN Business Ontmoet. De eerste indruk is goed: het is een dynamische bijeenkomst. Een leuke middag met informele contacten.” 

In editie 4 van Arnhem en Nijmegen Business lees je het complete verslag van deze bijeenkomst. Hieronder en op de Facebookpagina van Arnhem Business en Nijmegen Business kun je alvast de foto's bekijken.
Ontmoeten we jou op 17 september in de Goffert? Meld je aan via www.ran-business.nl

Bekijk hier de sfeervideo van RAN Business Ontmoet bij Papendal door Media Managers