RAN Business Ontmoet: ‘Verkoeling en gezelligheid bij historisch Fort Pannerden’

Gepubliceerd op: 19 juli 2017 | Artikel uit Arnhem Business editie 05 - 2017

Fort Pannerden is het meest oostelijke gelegen fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het ligt uiterst strategisch verborgen onder de aarde van Doornenburg. Het 19e eeuwse fort waakte erover dat het water van de Rijn onbelemmerd naar de Linie kon stromen via het Pannerdensch Kanaal. Een cruciale functie, als kraan van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook RAN Business Ontmoet zorgt voor een verbinding tussen twee stromen: die van de ondernemers uit de regio Arnhem en Nijmegen. Een toepasselijke locatie dus voor de tweede RAN Business Ontmoet bijeenkomst van dit jaar.

Uniek netwerk

Geert-Jan Berning is enthousiast over de bijeenkomsten van RAN Business Ontmoet. Hij is directeur van SNS Bank in Arnhem én Nijmegen: “Dit is het enige netwerk dat zich daadwerkelijk op beide steden richt. Voor mij ideaal dus. Bovendien kom je op fantastische plekken. Je vergeet wel eens hoe mooi onze provincie is. Zo’n Fort Pannerden ligt gewoon in je achtertuin.” Marc Sanders directeur van Arma: “Er zijn weinig gelegenheden waar je in contact komt met ondernemers uit Arnhem en Nijmegen. Ik waardeer dit concept daarom enorm. Ook doe ik mee aan de golfcompetitie van Arnhem Business en Nijmegen Business. Toch zie ik hier weer andere gezichten. Overigens vind ik het bijzonder dat we vandaag bij Fort Pannerden te gast zijn. Ik ben er niet meer geweest sinds het in handen was van krakers. Het is schitterend gerestaureerd. Prachtig!”

RAN Business Ontmoet Arnhem Nijmegen Netwerken

Gastgemeente Lingewaard

We zijn te gast bij de gemeente Lingewaard en tevens mede-organisator. Tessa Methorst: “Ik houd me bij de gemeente bezig met re-integratie van arbeidskrachten. Door vandaag actief deel te nemen, bouw ik mijn netwerk uit. Zo leer ik bedrijven kennen, waar ik mogelijk waardevolle arbeidskrachten kan plaatsen. De setting op de locatie zorgt ervoor dat je makkelijk contact maakt. Het is voor mij de eerste keer, maar ik kom zeker de volgende keer weer.” Jolanda Aalders van Pluryn: “RAN Business Ontmoet heeft altijd een goede opkomst. Het is belangrijk om in de regio samen te werken. De locatie is wederom verrassend.” Robert Vermeer van De Rooy Makelaars in Arnhem: “In dit netwerk leg je moeiteloos contact. Je loopt in groepjes door zo’n fort en maakt zo een praatje met iemand. Je komt hier andere mensen tegen. De locaties zijn altijd bijzonder. Het is net een uitje. Ik ga met plezier en zie uit naar de volgende bijeenkomst.” 

Aangenaam netwerken

Daar staat RAN Business Ontmoet voor. De rondleiding in Fort Pannerden met een heerlijke BBQ van Buitenpoort Catering was een groot succes. 

Ontmoeten we jou ook op 18 september?

Wil je volgende keer deelnemen? Meld je aan op www.ran-business.nl. Op 18 september zijn we te gast in de gemeente Overbetuwe bij Evenementenlocatie Watergoed! We ontmoeten je graag daar!

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Lingewaard KPMF De Variabele Reclamebureau 3AMI

Waarschijnlijk vind je onderstaande artikelen ook interessant