Succesvol je eigen bedrijf starten!

Gepubliceerd op: 17 mei 2021

Als startende ondernemer doe je tegelijkertijd het spannendste én het leukste ooit. Je begint je eigen bedrijf! En dan start je natuurlijk het liefst zo sterk mogelijk. Deze ontdekkingstocht zorgt ook voor veel vragen. 

Tijdens het webinar ‘Klaar voor de start’ kom je in contact met ondernemers die hetzelfde pad bewandeld hebben. Elke ondernemer heeft een eigen specialisme waarmee hij/zij jou verder helpt. Je krijgt antwoord op vragen als:

• Heb ik de juiste ondernemersmindset?
• Hoe creëer ik content zoals tekst en video voor mijn site en social media?
• Hoe benader ik klanten voor mijn verkoop?
• Hoe maak ik juridische en fiscale zaken in orde? 
• Hoe bepaal ik de prijsstelling voor mijn business model?

Na een presentatie inclusief animatie en film schuif je online aan tafel bij een specialist naar keuze. Je stelt een vraag en/of luistert naar vragen van anderen. Na het evenement weet jij waar je mee aan de slag kunt om een sterke start te maken!

‘Klaar voor de start’ is op woensdag 19 mei 2021 om 19:00 uur. Deelname kost slechts € 5,-. Dit bedrag krijg je weer terug als je je aansluit bij StartUp Nijmegen. Meld je aan op: startupnijmegen.nl/klaarvoordestart

“Klaar voor de start” gaat via het nieuwe krachtige platform Z Chat. Z Chat is dé zakelijke chatbeleving van Nederland. Je komt via Z Chat online en laagdrempelig in contact met andere ondernemers. Z Chat is ontstaan binnen StartUp Nijmegen vanuit de behoefte aan een digitaal medium voor zakelijk contact en heldere informatievoorziening. 

Meer weten kijk op Startup Nijmegen of Z Chat.