Warme herinneringen aan een koude avond: ‘RAN Business Ontmoet’ bezoekt ijsbaan Triavium

Gepubliceerd op: 28 december 2018

De laatste bijeenkomst van RAN Business Ontmoet in 2018 vond vrijdag 23 november plaats. De Arnhemse en Nijmeegse ondernemers kwamen bijeen op ijsbaan Triavium in Nijmegen, de thuishaven van de ijshockeyclub Ahoud Devils. 

Dit jaar bezocht RAN Business Ontmoet een viertal locaties waar topsport bedreven wordt. Achtereenvolgens waren dat het voetbalstadion van Vitesse (het Gelredome), topsportcentrum Papendal, het Goffertstadion waar NEC voetbalt en nu dus het Triavium. Naast de ijshockeybaan is er een ringbaan en een funbaan. Schaatsactiviteiten voor iedereen dus! IJsbaan Triavium kan ook het decor vormen voor bedrijfsuitjes en andere events.  

Winters programma

Niet alleen was er gelegenheid om aan een rondleiding door het Triavium deel te nemen, wat al interessant op zich is, ook werden speciale winterspelen voor RAN Business Ontmoet georganiseerd door 15 Events. Zorgden diverse behendigheidsactiviteiten op het ijs voor de nodige hilariteit, het wedstrijdelement tijdens de workshop curling wakkerde een amicale rivaliteit aan. Een unieke ervaring, want wanneer krijg je nu de gelegenheid om deze bijzondere sport te mogen uitproberen? Bovendien is het ook een leuke manier om medeondernemers te leren kennen. Sport verbroedert duidelijk op een event als dit. 

Netwerkborrel en winterse kost

Na de diverse activiteiten op het ijs, is het tijd voor een stevige maaltijd. Erwtensoep, spek, roggebrood en hotdogs… eenvoudig, maar oh zo welkom en goed passend bij de winterse ambiance van de ijsbaan. Er wordt volop genetwerkt, gelachen en nagepraat over de activiteiten. Het netwerk blijft gestaag groeien; ook bij deze editie van RAN Business Ontmoet hebben zich weer nieuwe deelnemers aangesloten. En dat levert interessante gesprekken en connecties op. Zo kijkt Hiltje Begieneman van HB Management Support enthousiast terug op haar eerste deelname: “Wat een leuke mensen bij RAN Business Ontmoet. De avond was prima georganiseerd, met drie bijzondere activiteiten. De deelname hieraan in kleine groepjes was fijn, want op die manier is er voldoende ruimte om in een kleine setting contacten te leggen. De combinatie van een workshop en netwerken maakt het voor mij interessant. Het was een ‘coole’ avond in Triavium!”

Wedstrijd Ahoud Devils

Na de heerlijke winterkost en een informele borrel, was er de mogelijkheid om een wedstrijd van de Nijmeegse ijshockeyclub Ahoud Devils tegen Unis Flyers Heerenveen bij te wonen. Harry Roelofs van Ahoud Schilders BV, sinds vijf jaar hoofdsponsor, maakte dat mogelijk. En voor wie nog nooit eerder een ijshockeywedstrijd bijwoonde, was het een hele ervaring! Hier geen schwalbes of andere symptomen van Aanstelleritis, bij deze sport wordt een harde, maar eerlijke strijd gestreden. 

We kijken terug op een buitengewoon geslaagde avond en hopen iedereen ook een volgende keer weer te kunnen verwelkomen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUOTES: 

Rob M. Visser, directeur van ROVINIJ, dé zaak van mens en werk: “Ik vind het uitermate gezellig en waardevol om samen met een aantal anderen op zowel zakelijke als sportief vlak een leuke avond te hebben. Ik ben benieuwd hoe de gasten van vanavond een wedstrijd van de snelste teamsport ter wereld zullen ervaren”. 

Carin Wilmink, vestigingsmanager bij NewFysic: “Deze avonden zijn niet alleen een feest der herkenning met gelijkgestemden, ze zijn ook echt een gelegenheid tot netwerken. Iedere keer wordt er iets verrassends georganiseerd. Wat ik verder goed vind, is dat bij dit netwerk ook behoorlijk wat vrouwen aanwezig zijn. Dat is niet bij iedere netwerkclub het geval. Het is heel goed om hier lid van te zijn”. 

Nancy ten Broek, senior belastingadviseur bij de Jong & Laan accountants en belastingadviseurs: “De bijeenkomsten van RAN Business Ontmoet vind ik sowieso altijd erg geslaagd, maar de combinatie met sport het afgelopen jaar en ook vanavond maken het extra leuk”. 

Jeroen de Kruijf, mede-eigenaar van Take Off Couriers: “Het is voor mij pas de derde keer dat ik aanwezig ben, maar ik heb al aardig wat nieuwe contacten opgedaan. Het is waardevol om elkaar geregeld via dit netwerk te ontmoeten en bij te praten in een informele sfeer en de combinatie met sport is erg leuk”. 

Waarschijnlijk vind je onderstaande artikelen ook interessant